Klanten vertellen


Anders Ö, 48:
”Ik heb al vele jaren problemen met mijn nek en rug, sinds ik in het begin van de jaren 90 te maken had met een duikerstrauma. Ik had al langer ingezien dat er een verband moest zijn met het duikersongeval en de problemen die ik ondervond: soms pijn in mijn lenden, soms in de borststreek en regelmatig in mijn nek. Tot ik Sophie ontmoette en haar hoorde vertellen over haar eigen achtergrond die gedeeltelijk deed denken aan mijn problemen. Ik vond het toen de moeite om haar te bezoeken en een aantal behandelingen te ondergaan. We ontmoetten elkaar in het begin eenmaal per week en na een tijd namen we langere tijd tussen de bezoeken. Ik voelde dat mijn lichaam in een heel andere balans was dan voordien. Voor mij betekende dit uiteindelijk dat ik de beste zomer beleefde sinds 25 jaar. Ik kan Body Stress Release en het ontmoeten van Sophie warm aanbevelen.”

Viljanattmabattre–Del6av6
Ewa en Anders met hun kinderen

Ewa L, 38:
“Sinds mijn eerste bevalling, bijna 5 jaar geleden, heb ik problemen gehad met mijn staartbeen. Het was moeilijk om gedurende langere tijd te zitten, wat een groot probleem was gezien ik een zittend beroep heb. De ontsteking in mijn staartbeen had zich uiteindelijk verder verspreid en veroorzaakte pijn en stijfheid in andere delen van mijn lichaam. De BSR behandelingen waren een unieke ervaring voor mij. Dankzij BSR kan ik nu zitten zolang ik moet voor mijn beroep. En ondanks het feit dat ik kleine kinderen heb die ik constant ronddraag, wat ook een extra belasting is voor mijn lichaam, voelt mijn lichaam nu veel beter dan voor ik bij Sophie begon. Het is alsof mijn gewrichten en spieren mobieler en veerkrachtiger zijn geworden.”

Alexander A, 31:
“Toen ik 18 was, kreeg ik mijn eerste lumbago en sindsdien herhaalde zich dit 1 tot 2 keer per jaar. Ik was enorm stijf in mijn lenden en nek en moest regelmatig pijnstillers nemen om verder te kunnen werken. Ik had ook last van pijnlijke gewrichten in de linkerkant van mijn lichaam en stekende pijn in mijn rechterbeen en -arm. Mijn linkerhand voelde ook vaak verdoofd. Ik heb dan ook hulp gezocht, maar werd op langere termijn niet beter. Ik ben uiteindelijk bij Sophie gestart 2,5 maand geleden en heb nu 6 behandelingen achter de rug. Ik voel een enorm verschil! Ik ben veel mobieler in mijn rug en de intensieve pijnen zijn bijna allemaal volledig weg. Ik voel nog steeds wat stijfheid, vooral in mijn nek, maar merk vooral verbetering met iedere release die ik krijg. Mijn spieren zijn meer ontspannen en ik kan zelfs ’s nachts doorslapen, wat ik de voorbije 7-8 jaar niet meer kon! Sophie gaf me ook tips over wat ik zelf kan doen ’s avonds voor het slapen gaan en ’s morgens bij het opstaan. Dit helpt me de dag beter door te komen.”

Ingegerd K, 62:
Achtergrond: “Ik heb de laatste 40 jaar problemen gehad met mijn gewrichten, spieren en had enorm veel zenuwpijn. Ik kreeg een diagnose van Fibromyalgie en RLS (rusteloze benen), met krampen en kruipend gevoel in mijn benen (vooral ’s nachts). Gedurende vele jaren voelde ik een brandende, hevige pijn in het laagste gedeelte van mijn rug met pijn in mijn heupen en knieën. Na een tip en na het lezen van haar website, begon ik uiteindelijk bij Sophie. Onmiddellijk na de eerste behandeling voelde ik een enorme vermindering van de pijn in mijn lenden: De brandende pijn was verdwenen! De releases starten een proces waardoor je dag en nacht voelt dat er veranderingen plaats vinden in je lijf en waardoor je enorm moe kan zijn. Maar dat is uiteindlijk iets positiefs… het voelt alsof mijn zenuwen hard werken om te proberen terug te keren naar hun oorspronkelijke werking. Mijn lijf gaf me duidelijk de signalen wanneer ik moest rusten omdat het genezingsproces zou kunnen plaatsvinden. En de releases plus rusten hebben duidelijk resultaat gegeven: mijn ineengezonken en kromme ruggengraat is weer recht/VEEL rechter! Mijn dochter zegt zelfs dat ik langer ben geworden en ik voel dat zelf ook. Het kruipende gevoel in mijn benen en heupen is bijna volledig verdwenen! De (verschrikkelijke) nachtelijke krampen in mijn benen zijn ook bijna volledig weg. Ik weet met mijn geluk geen weg, na jaren van problemen en frustraties.”

Kenneth S, 55
“Ik heb de laatste 30 jaar een aantal keer last gehad van mijn rug. Een reden kan zijn dat ik heel sportief ben geweest en vaak trainde: lopen, handbal, schaatsen, golfen. Ik heb vaak alternatieve behandelingen ondergaan die me op het moment van en kort na de behandeling hielpen, maar dat was maar van korte duur. Ik kwam met Body Stress Release in contact via een vriend, die naar een voordracht over Body Stress Release was geweest over rugproblemen enz. Daar vertelde Sophie Stamper over haar eigen intensieve sportieve verleden en hoe zij hulp had gevonden voor haar hernia’s met BSR. Ik vond het het proberen waard en boekte 3 bezoeken om de techniek te testen en te zien wat het voor mij zou betekenen. Reeds na de tweede release voelde ik me veel beter. We beslisten wat rust in te plannen en een pauze van het vele trainen te nemen zodat mijn lichaam de mogelijkheid zou hebben te herstellen. Ik ben nu 7 behandelingen verder en voel dat mijn rug veel beter is dan ooit tevoren. Ik ben van mening dat meerderen deze methode zouden moeten testen.”

Maria L, 26:
Ik kamp met rugproblemen, waarschijnlijk door hard fysiek werk, sinds mijn tienerjaren. Eerst in de stallen en daarna als poetsvrouw in bedrijfsgebouwen. Ik heb jaarlijks te kampen met lumbago’s en heb het gewoon moeilijk om me te bewegen. Na 4 behandelingen bij Sophie ben ik een heel ander mens. Direct na de eerste behandeling voelde ik me 3 cm langer en kon ik veel dieper ademen. Ik kon gemakkelijker staan en voelde me veel sterker en zelfzekerder. Ik heb opnieuw een afspraak aankomende vrijdag en vind deze behandelingen zeer de moeite waard.

Mia N, 38:
Ik heb chronische pijn in mijn rug en nek. Ik heb daar al 10 jaar last van en kreeg uiteindelijk het advies te ”leren leven” met mijn klachten. Na 2 BSR-behandelingen voel ik me duidelijk beter en zie ik licht aan het einde van de tunnel. Hier doe ik zeker verder mee! Sterk aanbevolen!

Jessica J, 32:
Ik heb chronische pijn en dit help echt! Ik ben zo blij dat ik met BSR ben begonnen. Ik heb nu veel minder pijn dan de laatste 10 jaar. Ik kan zelfs opnieuw genieten van het trainen. Duizendmaal dank, Sophie!

Robert L, 66:
Ik ben de laatste 25 jaar dagelijks geplaagd door hoofd en rugpijn. Ik heb enorm veel pijnstillers ingenomen, ontstekingsremmers en andere ”verdovende” medicatie. Ik kreeg er maagpijn van en meer problemen. Ik probeerde BSR als een soort van laatste uitweg. Nu, 4 maanden later, heb ik nog zelden last van hoofdpijn. Mijn rug voelt helemaal goed en ik voel me jonger dan 15 jaar geleden.