Tips en advies


Een goede raad: verminder de negatieve stress in je leven:

We moeten met z’n allen verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen gezondheid, door te streven naar een vermindering van de negatieve stress waar we aan onderworpen worden.

Door het volgen van een gebalanseerd en gevarieerd dieet, kan chemische stress geminimaliseerd worden. Eet voedingsmiddelen die zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke oorsprong liggen en kies wat het minste toevoegingen bevat. We zouden schadelijke stoffen zoveel mogelijk moeten vermijden, zowel wat met onze huid in contact komt als wat we inademen via sprays en sproeistoffen.

            
We kunnen mechanische stress verminderen door onze lichaamshouding te verbeteren. Door correct te zitten, buigen en heffen, alsook het vermijden van schadelijke trainingsvormen. Uiteraard is het van groot belang in vorm te blijven en regelmatig te bewegen. Kies een gezonde sport en luister steeds naar je lichaam bij het uitoefenen ervan. Sterke spieren ondersteunen een gezond lichaam.
       

Wat de emotionele en mentale stress in ons leven betreft, moeten we bewust leren ontspannen wanneer we voelen dat we gespannen geraken. Het is steeds wijs om hulp, activiteiten en technieken op te zoeken die ons helpen tot emotionele balans en innerlijke rust te komen. Door samen met Body Stress Release en bewust aan het reduceren van de overbelasting van stress te werken, laten we onszelf de mogelijkheid toe ons hoogste levenspotentiaal te bereiken en te beleven.

            

Like en volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/bsrbrugge/