Consultatie


Consultatie:

Wanneer je beslist te starten met BSR, boek ik je voor 5 afspraken over een periode van 3 weken. Het is mogelijk dat je meerdere behandelingen nodig zal hebben. Dit varieert van persoon tot persoon. Een eenmalig bezoek is niet mogelijk, en het is voor uw lichaam van uiterst belang dat u de 5 afspraken stipt nakomt. Deze techniek trekt een genezingsproces op gang.

Tijdens uw eerste bezoek maak ik een uitgebreide studie van uw klachten en de achtergrond van deze problemen. Je krijgt ook een volledige uitleg over de techniek en de filosofie van BSR. Daarna lig je volledig gekleed en met schoenen aan op een speciale voor BSR ontworpen behandelbank. Testen worden uitgevoerd, waarna de Body Stress (vastgezette spierspanningen) worden opgeheven. Sommige gebieden kunnen wat pijnlijk of erg gevoelig aanvoelen, maar de meeste mensen beleven de releases als erg ontspannend.

Na de behandelingen leg ik steeds uit wat ik heb gevonden en krijgt u ook enkele eenvoudige tips over technieken die u zelf kan gebruiken om uw toestand te verbeteren.  Het eerste bezoek duurt ongeveer 60 minuten, volgende bezoeken ca 45 minuten.

Afspraak maken:  Stuur een sms met uw naam naar 0472850982

Adres: Oude Sint-Annadreef 5, 8200 Sint-Andries
Google maps

Facebook: like en volg ons https://www.facebook.com/bsrbrugge/

spine

Prijzen per behandeling:
Volwassenen: 75 euro
Kinderen 0-16: 55 euro

Betaling:
Overschrijving

Noot:
BSR maakt gebruik van een unieke, comfortabele behandelbank. U hoeft er niet zelf op te gaan liggen. U gaat staan tegen de vertikaal geplaatste bank, waarna u in horizontale positie wordt gekanteld.

U kan uw kleren en schoenen aanhouden tijdens de behandeling. Er wordt enkel gevraagd riemen uit te doen en hoge broeken of rokken wat naar beneden te trekken zodat de lenden vrij zijn en daardoor beter behandelbaar. 

Een vriendelijk verzoek: kom graag vrij van make-up of parfums, massagecrèmes of andere producten.

Indien u verhinderd wordt en uw afspraak niet kan nakomen, zeg dan uw afspraak 24 uur voor uw bezoek af. Als dit niet het geval is, wordt u het bezoek aangerekend.

DSC_8808